WELCOME TO MY PERSONAL BLOGGER 

Wednesday, June 6, 2012

jom menjana pendapatan walaupun sedikit..


Ok slamat datang ke my blog FAREL SCORPI LABATTA..sya nak tnjukkan cara mnjana pndapatan melalui says.com dgn hnya Klik link duit masuk ! Klik link duit masuk !


kelebihan says

Pendapatan yang diupdate setiap jam .
apa bila kita klik per unique kat kempen-kempen yang kita promote kan .Biasanya Says akan memberi RM 0.20 - RM 0.40 setiap klik bergantung kepada nilai iklan tersebut .

Bayaran/Payment melalui Online Banking
Apabila jmlah sdah cukup RM 50 , kita bleh cashout earning tu . Pihak Says akan memproses wang kita and akan dikreditkan masuk ke account bank.

Cara untuk iklan ?
Mudah saja. kita hnya perlu sebarkan iklan-iklan dari says dengan menggunakan Facebook , Twitter atau postkan iklan berkaitan says di blog . Senang jak kan.. jika korang nak korang boleh daftar dulu ..



Pastu akan keluar macam GIVEAWAY kan Korang tick 10 hadiah yang korang nak dulu . Lepas tu , bawah sekali ada Create A New Account ! Then masukkan email and password facebook korang . Tekan ADD TO FACEBOOK .

Lepas tu , korang scroll bawah sekali dan tekan View More Social Recommendations !


Ok . Buat masa sekarang , akan keluar macam ni kan :


pastu Klik ke mana-mana yang korang rasa nak kempenkan , then akan keluar macam link ini :


GENERATE MY UNIQUE URL  <<----  (Klik kat bahagian ini)  dan akan keluar link korang.


Kemudian , link tersebut , korang copy dan promote kan di facebook , twitter , dan blog .
Guna lah ayat power-power untuk tarik orang supaya KLIK link tersebut .

macam mana nak tahu duit kita dah masuk ? 

Korang boleh tengok bahagian yang ada warna hijau tuu

yg ni cntoh jak arh..yg ni dah hbiz kmpen dah mnggu lalu..

 


Ok . contoh aku dah dapat lah RM10.00 tuu sebab dah 50 orang klik . Haa . Walaupun RM10.00 je kalau kita kumpul-kumpul mahu tak jadi RM1000 . Tak mustahil pun . 


Kalau dah cukup RM 50.00 , macam mana nak cash out ? Kat bahagian atas kanan ada gambar DP facebook kita kan ? Tekan situ dan Tekan Reward History . Kat situ ada tempat untuk kita tekan CASH OUT ! Lepas CASH OUT , diorang akan suruh kita isikan nama , nombor akaun semualah .Macam tu lah . Tak sampai sebulan nanti korang akan dapatlah duit korang tu . hehe . 


Senang je kan ? Apa tunggu lagi ? JOM JOIN SEKARANG !!



No comments:

Design By Zulkarnain® Copyright™ 2013©