WELCOME TO MY PERSONAL BLOGGER 

Sunday, September 11, 2011

PENTING!!! facebook share no hp kita tanpa kita sedari


Nak tahu bagaimana caranya ? Tengok di bawah ini..(^^,)..

1.Klik pada " Account Tab " > " Edit Friend "


2 . Klik pada " Contact " dan " Print Screen " no telefon kawan-kawan korang sebelum diorang tukar setting...hehe..


Mesti korang terkejut kan ? So ape lagi..cepat2 la tukar setting akaun korang tu sebelum aku datang copy no korang..Huhu..(^_^)...

Camne nak tukar setting ? Tengok cara-cara di bawah ini..

1. Klik pada " Account Tab " > " Privacy Setting "..


2 . Klik pada  " Customize Setting "


3 . Pergi ke " Contact Information " dan ubahlah setting anda kepada " Only Me "

4 . Save Setting...dan Siap...(^^,)..

No comments:

Design By Zulkarnain® Copyright™ 2013©